ENKELE RECENTE PROJECTEN


OPDRACHTGEVERS

[us_testimonial author=”Iona” company=”Yoga met Iona”]Frank heeft de website, posters en visitekaartje voor mijn bedrijf Yoga met Iona vormgegeven.

Hij luistert goed naar je ideeën en giet deze in een goed produkt dat helemaal aansluit op jouw wensen. Daarnaast denkt hij met je mee en is hij servicegericht. De nazorg is verder prima. Mocht je nog aanpassingen willen doen of vragen hebben dan is hij altijd bereid om deze te behandelen. Hij is vaardig in verschillende technieken en stijlen. Er zit altijd wel iets tussen dat past.

Ik ben heel tevreden over de samenwerking, de resultaten en zijn dienstverlening. Ik zal nog vaak van zijn creatieve diensten gebruik maken!

[/us_testimonial]
[us_testimonial author=”Micha ” company=”TechMies”]Frank is een topgozer. Hij heeft me uitstekend geholpen met mijn website www.techmies.nl . Frank is erg service- en klantgericht en reageert snel op vragen via de mail. Bovendien denkt hij goed mee en komt vaak met hele creatieve ideeën of oplossingen bij het ontwerpen van de website. Kortom, ik kan niet anders zeggen dan dat ik ontzettend tevreden ben. [/us_testimonial]

CONTACT

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op voor een vrijblijvend advies en prijsindicatie.

Klasse Communicatie & Techniek
KvK: 65778146

+31 6 1145 6164
LinkedIn
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Vul de oplossing in om verder te gaan 20 + 11 = ?
Vul de oplossing in om verder te gaan